Static texts are not displayed anymore on mobile devices

Hi,

We have a standalone instance of Survey Solutions installed on our own local server with the version 21.09, build 31655.

Yesterday, we started a monthly survey, but when opening the interviews, none of the static texts are displayed. This is a production survey and these informations undisplayed are very important for interviewers, so this issue is blocking for us and is really urgent to fix.

The issue occurs on different mobile devices, but not in the web interface. It also appears on differents surveys.

Downgrading back to our previous version 21.06.3 solves the problem but we cannot downgrade all the client devices deployed on the field.

The trace log files has been generated on a tablet and sent to headquarters. This file contains some weird lines as you can see below ; maybe it can help :

09:29:41[InterviewActivity][Trace][Start]
09:29:41[InterviewActivity][Trace][Resume]
09:29:41[MvxPlugin][Trace][Nothing registered for messages of type ApplicationResumeMessage]
09:29:41[LiteEventBus][Debug][No denormalizers registered for InterviewResumed event]
09:29:41[EnumeratorAuditLogService][Info][OpenInterview {“InterviewId”:“c2fb5c99-6916-4ca5-ad4d-a6619a9cfb07”,“InterviewKey”:“77-67-31-52”,“AssignmentId”:2191,“Type”:“OpenInterview”}]
09:30:08[MvxBind][Warn][Unable to bind: source property source not found Property:QuestionState on StaticTextViewModel]
09:30:08[MvxBind][Warn][Unable to bind: source property source not found Property:QuestionState on StaticTextViewModel]
09:30:08[MvxBind][Warn][Unable to bind: source property source not found Property:QuestionState on StaticTextViewModel]
09:30:08[MvxBind][Warn][Unable to bind: source property source not found Property:QuestionState on StaticTextViewModel]
09:30:18[LiteEventBus][Debug][Publishing SingleOptionQuestionAnswered to InterviewDashboardEventHandler]
09:30:18[LiteEventBus][Debug][No denormalizers registered for StaticTextsDisabled event]
09:30:18[LiteEventBus][Debug][No denormalizers registered for InterviewDeclaredValid event]
09:30:19[LiteEventBus][Debug][Publishing SingleOptionQuestionAnswered to InterviewDashboardEventHandler]
09:30:20[LiteEventBus][Debug][Publishing DateTimeQuestionAnswered to InterviewDashboardEventHandler]
09:30:31[ViewModelNavigationService][Trace][Navigating to dashboard interviewId: c2fb5c9969164ca5ad4da6619a9cfb07]

Have you already seen this issue with the new version ?
Is a bug fix planified for this in the next versions ?

Thank you very much in advance for your help.

Best regards,
Laurent R.

This issue was resolved and released in 21.09.2.
Sorry for inconvenience.

Dear Vitali,

The same problem is present in the SS tester application, and requesting to please share the link to download the 21.09.2 version of interviewer app.

Thanks
Abilash

Tester will be updated soon.

Interviewer app is a part of Headquarters server application.
You should update you environment with the latest Survey Solutions version.

Requesting for the updation of download link for interviewer app (from 21.09 to 21.09.2) in the source website (https://demo.mysurvey.solutions/Download).

Thanks
Abilash